Zâmbete, culoare, frumuseţe, eleganţa.

10471163_10152215408658317_6452938113454119440_nSkirt Bike Iasi, cea mai asteptata plimbare a anului, a trecut, si a lasat in urma aceleasi zambete, culori si note de eleganta, ca de fiecare data. Parada anuala a fetelor pe bicicleta a venit si in Iasi cu atu-urile de rigoare. Doamnele si domnisoarele s-au intrecut in tinute elegante, iar fetitele insotite de mamici nu s-au lasat nici ele mai prejos, sper bucuria si incantarea noastra. Peste 130 de femei cochete au defilat pe strazile orasului, din pacate pe un traseu mai scurt decat ne-am fi dorit,  pentru ca fortele de ordine au fost dirijate spre Festivalul Iasului Medieval. Evenimentul s-a incheiat cu un popas in parcul de pe Anastasie Panu, plin de verdeata si un loc mai prietenos decat un scuar cu pavele. 

Bucuria ne-a fost umbrita de un incident, pentru care transmitem scuze din partea organizatorilor si a fotografului care, in graba de a depasi coloana pentru a fotogafia,  a acrosat o biciclista ce nu a mai putut participa ulterior la eveniment. Ne pare tare rau, speram sa ne ierte si ne-am dori tare mult sa o invitam pentru a-i acorda un premiu special la festivitatea de premiere.  

Si pentru ca asteptam cu totii precizari referitoare la concursul online „Cea mai chic biciclista”,  putem incepe cu ele chiar acum:  
1. Pentru a intra in concurs, fiecare participanta la aceasta editie, daca doreste, va trimite o singura fotografie,facuta in cadrul acestui eveniment, care sa o reprezinte (impreuna cu bicicleta ei).  Fotografia poate fi selectata din albumele cu poze puse la dispozitie (inca mai asteptam sa fie publicate toate albumele, vom reveni curand cu link-urile cu fotografii).

Fotografia va fi trimisa ca attachment la un email pana la data de 18.07.2014 pe adresa iasibike@yahoo.com, email ce va contine si numele participantei.

Castigatoarele de la editiile precedente pot participa la concurs dar nu pot primi unul din cele 3 premii ‘Cea mai chic biciclista’.

In cazul in care o persoana trimite mai mult de o fotografie, va intra in concurs doar prima.
2. Ulterior, noi vom incarca toate fotografiile pe site, urmand sa dam startul apoi pentru o selectie prin vot public. 
3. Primele 3 fotografii care vor obtine cele mai multe voturi vor forma TOP 3, si vor reprezenta Premiile III, II, I in ordinea crescatoare a voturilor.
4. Votarea va incepe pe data de 20.07.2014 si se va incheia pe 25.07.2014 la ora 20.00.

Se vor acorda si premii speciale :
    Cea mai decorata bicicleta
    Cea mai creativa biciclista
    Cea mai chic fetita

Albume de fotografii:

Albume Marian:
Partea 1
Partea a 2-a
(Marian poate fi contactat si pe facebook in cazul in care participanta isi doreste o fotografie pentru concurs la o rezolutie mai buna)

Album Laurentiu:
(Albumul poate fi descarcat cu fotografiile in marime naturala)

Album Gabriel: