Ultimele pregatiri pentru SkirtBike Iași

handmade sb 2014
Rochițele stau cuminți în garderobă, ne-am pus flori de sezon sau panglici asortate cu rochia ori sandalele la pălăriuțe, iar bicicletele așteaptă cu nerăbdare buchețelele de flori cu care vor fi împodobite mâine. Ce mai, totul e pregatit. Au sosit prin curier sau prin transfer direct și premiile de la sponsori, vremea se anunță minunată, inima începe sa bată cu emoție căci se apropie cu pași repezi cel mai așteptat eveniment monden pentru biciclistele din Iași, dar și din alte orașe din țară pentru că, iată, SkirtBike a devenit deja un eveniment național , la care suntem mândre să participăm.

Vă dăm întâlnire mâine, 6 iulie, la ora 15.30 la U.M.F. După înscriere/dichisirea bicicletelor, dacă nu ați făcut-o deja acasă, pedalăm puțin prin Piața Națiunilor (U.M.F.) pentru a fi surprinse de fotografi, apoi ne vom plimba prin oraș, o parte din traseu pe cont propriu,  iar de la Facultatea de Chimie escortate de poliție. La final vom organiza tombola cu premii.

Așa cum ne-am obișnuit, după eveniment se va organiza un concurs online de fotografii la care fiecare participantă va putea trimite o singură fotografie în care apare, pentru concursul „Cea mai chic biciclistă”. Premiile și detalii despre concurs vor fi anunțate în curând. Se vor acorda și premii speciale, printre care: „Cea mai tânără participantă pe bicicletă”, „Cea mai creativă biciclistă” și altele.

Premiile acordate la tombolă, sunt oferite de:

  • 4 Bike – accesorii bicicletă
  • Cofetaria Marabou – 2 vouchere de reducere la produsele din cofetărie
  • Cărturești – 10 cărți
  • Flormar – 10 premii (produse cosmetice)
  • Bikes2Go – accesorii bicicleta
  • CUIB – 5 vouchere
  • Moto Velo – accesorii bicicleta
  • Handmade gifts – produse handmade

Mulțumim  călduros tuturor sponsorilor, aportul lor este neprețuit pentru că ne ajută să promovăm un stil de viață sănătos, care aduce beneficii nu doar celor care îl adoptă ci tuturor oamenilor care trăiesc în acest oraș, fie ei pietoni, șoferi sau bicicliști.

Să nu uităm că Aqua Carpatica oferă apă plată pentru toate participantele, Cofetaria Marabou ne rasfață cu fursecuri, Mai Bine va înfrumuseța 50 de biciclete cu buchețele de flori și IasiBike va oferi fructe proaspete participantelor. Magneții de frigider cu imaginea evenimentului sunt oferiți de Clubul de Ciclism și Ecologie IasiBike participantelor care s-au înscris online.

Premiile pentru concursul “Cea mai chic biciclista” si premiile speciale sunt oferite de:

Sperăm ca fotografii să surprindă în cele mai interesante ipostaze fetele pe bicicletă și că veți petrece împreună cu SkirtBike Iași și IasiBike o duminică de neuitat.