Biciclete de închiriat la SkirtBike Iaşi

iveloDe cum se încălzeste afară, se umple oraşul de biciclete galbene de la  I’Velo  sStudentObike , multe dintre acestea conduse cu eleganţă de fete sau uneori cu stangăcie de începătoarele în ale pedalatului. Grupuri mai mari sau mai mici de prieteni ori colegi, fie merg la facultate, ies la o terasă pe Lăpuşneanu sau pur şi simplu profită de vremea bună şi bicicletele galbene. Am văzut grupuri de biciclişti, băieţi şi fete, chiar şi pe drumul spre Aeroport.sau spre Bucium.

Stim din surse sigure că jumătate dintre cei care închiriază biciclete sunt femei, aşa că le vrem la SkirtBike Iasi, pe 6 iulie, pentru a pedala alături de noi la cea mai cycle chic paradă. Dacă aveți prietene care ştiu să pedaleze, au fustă, dar n-au bicicletăAsociaţia Green Revolution pune la dispoziţie 20 de biciclete gratuite din proiectul de bikesharing I’Velo  sStudentObike .

Ce trebuie să faci?

  • înscrie-te pe  SkirtBike Iasi până vineri, 4 iulie, ora 18.00. Vom folosi datele tale doar pentru a completa formularele de închiriere
  • dacă nu s-au rezervat deja cele 20 de biciclete, vei primi mail de confirmare
  • vino duminică, 6 iulie, la ora 15.00, sa-ţi iei bicicleta rezervată, de la centrul de închirieri din Parcul Copou (langa statuia lui Mihai Viteazu)
  • de aici te vei îndrepta către punctul de plecare al promenadei , Parcul UMF, unde trebuie să ajungi înainte de ora 16.30.
  • după promenadă, returnează bicicleta la centrul de închirieri. Atenţie – ora maximă pentru returnare este 19. În cazul depăşirii acestui interval orar, se percepe o taxă de 15 lei.  Inchirierea bicicletei inseamnă acceptul tău cu privire la această condiţie.

Asociaţia Green RevolutionI’Velo  sStudentObike .împreuna cu echipa SkirtBike Iasi vă doresc plimbare plăcută!

Comentarii

  1. Irimia Mirela spune:

    Vreau sa ma inscriu si vreu bicicleta !

  2. Vreau sa ma inscriu si vreau si o bicicleta de inchiriat

Comentariile sunt închise.