Parada SkirtBike

SKIRTBIKE AFIS 2014_updated

Ce fericire să mergi pe bicicletă! Dar fetele au un motiv de bucurie în plus când pedalează în ţinută cochetă, fiindcă sunt admirate cum se plimba în ţinută chic, cu flori în păr, prinse de rochii sau în coşul de bicicletă.

Duminică, 6 iulie, va fi iarăşi sărbătoare căci este ZIUA SKIRTBIKE, ziua în care numitorul comun este cochetăria pe bicicletă, în care biciclistele se dichisesc, cu rochiţe vesele, pălăriuţe, iar cele îndrăzneţe pedalează cu tocuri.

SkirtBike Iaşi şi Clubul IaşiBike vă invită să vă alăturaţi biciclistelor din Bucureşti, Constanţa, Braşov, Baia Mare, pentru a aminti doar câteva dintre oraşele în care va avea loc parada SkirtBike, cel mai frumos eveniment dedicat exclusiv doamnelor şi domnişoarelor care pedalează.

Vă dăm întâlnire la U.M.F. la ora 15.30, unde, timp de o oră, se vor face înscrieri şi va avea loc şedinţa foto. Vom pleca PE CONT PROPRIU (deci având grijă să respectăm regulile de circulaţie) până la IULIUS MALL, de unde, la ora 17.00, va avea loc plecarea pe traseul autorizat:

Facultatea de Chimie, Podu Roş, str. Sf. Lazăr, str. A. Panu, str. Elena Doamna, bd. T.Vladimirescu, Facultatea de Chimie.

Ne vom plimba într-un alai vesel si plin de culoare, ne vom bucura din plin de atenţia fotografilor, iar la finalul plimbării ne vom răcori cu apă minerală, fructe, vom savura dulciurile oferite de sponsori şi vom participa la tombola cu premii. Iar acestea nu sunt singurele surprize pregătite de organizatori. În cadrul evenimentului va avea loc o miniparadă dedicată SkirtBike cu modele ce vor purta creații vestimentare semnate Kalistenna.

Vă aşteptăm cu mare drag!