Se apropie SkirtBike Iaşi!

Dragi bicicliste cochete,

SkirtBike Iaşi 2014, cea mai aşteptată plimbare a anului, se apropie, şi până atunci mai sunt doar vreo 3 săptămâni ! Sperăm că aţi bifat deja în calendar data de 6 iulie, data întâlnirii noastre, când trebuie să fim prezente în obişnuita ţinută cochetă pe două roţi !

SkirtBike
SkirtBike Iași 2014 – 6 iulie 2014, în Parcul UMF, la ora 15:30

Suntem mândre să vă anunţăm că aceasta va fi a patra ediţie la Iaşi, iar comunitatea noastră, strânsă în jurul acestui eveniment, se arată a fi din ce în ce mai numeroasă. Şi pentru că străzile Iaşului se bucură în ultima vreme de multe bicicliste frumoase şi dinamice, haideţi să înfrumuseţăm din nou, pentru o duminică, printr­-o prezenţă de grup armonioasă şi colorată, acest peisaj urban.

Pregătiţi­-vă rochiţele de vară, pălăriuţele de soare, aduceţi cu voi accesorii vesele şi nelipsitele bucheţele de flori care să împodobească ghidonul bicicletei. Indiferent că ai o bicicletă pliabilă, una de oraş, o cursieră sau un MTB, toate bicicletele trebuie să fie prezente şi gătite, pentru a sărbători din nou feminitatea pe două roţi!

DSC00313_resize

Ne aşteaptă premii la tombolă, cât şi la concursul online de fotografii, o atmosferă plină de veselie şi zâmbete aşa cum ne­-am obişnuit, şi momente inedite imortalizate de admiratorii voştri deghizaţi în fotografi!

Ca de obicei, Green Revolution ne va sprijini punându­-ne la dispoziţie gratuit biciclete de închiriat, pentru fetele care nu dispun încă o bicicletă. Deci dacă ştii să pedalezi şi iţi place să fii cochetă, nu se poate să lipseşti !

Vom ţine legătura şi vom aduce detalii atât aici pe site, cât şi pe pagina de facebook SkirtBike Iasi.

Salutări din inimă tuturor biciclistelor, şi vă aşteptăm cu drag duminică, 6 iulie 2014!