Sponsorii în imagini la ediţia a 5-a SkirtBike Iasi

SkirtBike Iasi 2015 s-a încheiat, iar nouă ne-a ramas să păstrăm cele mai frumoase imagini şi momente pe care să le adăugăm la colecţia amintirilor şi în acest an.

SkirtBike Iaşi nu ar fi fost un eveniment atât de reuşit dacă nu am fi avut alături de noi sponsorii acestei ediţii. Au venit cu deschidere, cu idei excelente, cu surprize, iar toate acestea nu pot decât să ne bucure şi să ne motiveze să biciclim mai des.

Cu fotografii grăitoare de la parada de duminică, 7 iunie, e momentul să-i trecem în revistă şi să le mulţumim !

Mulţumim fotografilor care ne-au furnizat aceste fotografii: Marian Bârlădeanu şi Alexandru Drăgan.

AQUA CARPATICA, sponsor naţional de trei ani consecutivi pentru toata ţara, este cel care ne-a asigurat hidratarea iar pentru o zi caniculară, cum a fost şi 7 Iunie, acest lucru a contat atât de mult pentru noi.
aqua_1aqua_2SEVENTEEN ne-a pus la dispoziţie un beauty corner, unde biciclistele au putut testa produse de make-up şi cele care au dorit au avut parte de un machiaj profesionist. Seventeen ne-a pregătit şi surprize, multe multe premii pentru tombolă, constând în cosmetice profesionale. seventeen1

seventeen2

WedAlert este sponsorul care, în premieră ptr SkirtBIke Iasi, ne-a pregătit un stand cu limonadă, ca-n poveşti, de unde biciclistele au putut alege fructe, limonadă şi bucheţele de flori.

lemonade1lemonade2

Dames, magazin online cu ţinute elegante şi potrivite mersului pe bicicleta s-a alăturat ediţiei de anul acesta. Pentru tombolă ne-a pregatit 10 vouchere in valoare de 20 RON. Dames ni se va alatura şi la premiile pentru concursul care urmează.damesFlormar este unul dintre sponsorii care au fost alaturi de noi inca de la prima editie SkirtBike Iasi, 2011. Şi anul acesta ne-a încântat cu multe premii pentru tombolă şi va fi susţine si concursul care urmează. flormar

Sensoria. un atelier handmade,  ne-a oferit pentru tombolă accesorii handmade elegante: cerceluşi, brăţări, broşe, şi va fi alături de noi şi la concurs.
Marabou este sponsorul care ne-a răsfăţat, ca în fiecare an, cu bunătăţuri la final de traseu.

marabou_sensoria_1

4Bike, Magazinul de biciclete, ne-a oferit o bicicletă, un premiu care s-a aflat în premieră la SkirtBike Iaşi! Un model Kross, clasic, elegant, cu cosulet, de care majoritatea fetelor s-au îndrăgostit la prima vedere.

4bike1Şi pentru că nu am dăruit-o fără un pic de efort, şi anume un concurs constând în parcurgerea unui traseu printre jaloane, am dori să mulţumim tuturor fetelor care au participat la acest contest:

foto_concurs_2Felicitări biciclistei câştigătoare, Vera Mihaela Oloeriu!

foto_concurs_7Mulţumim tuturor sponsorilor pentru implicare, prezenţă şi eleganţă ! sponsori