NESCAFÉ 3in1 a fost alaturi de SkirtBike Iasi la cel mai colorat si cochet eveniment al anului!

În data de 7 iunie, NESCAFÉ 3 în 1, sponsorul principal al evenimentului SkirtBike Iaşi, le-a răsfăţat pe  biciclistele din Iaşi cu delicioasele sale sortimente de cafea, dar şi cu premii minunate.
 nescafe 1
Parada biciclistelor a fost un melanj minunat de stiluri vestimentare şi culori cât mai diverse. NESCAFÉ 3 în 1 știe că fetele au gusturi diferite, aşa că a oferit biciclistelor patru noi sortimente de cafea NESCAFÉ 3 în1 : Original, Mild, Strong şi Zahăr brun, astfel încât fiecare participantă să aibă ocazia să descopere aroma care i se potriveşte.
 nescafe 3
Biciclistele au putut să savureze delicioasa cafea oferită gratuit de NESCAFÉ 3 în 1, atât înainte de a porni pe traseu, cât şi după ce defilarea s-a încheiat. Cele mai norocoase participante au primit din partea NESCAFÉ 3 în 1 cadouri la tombola organizată în cadrul evenimentului.
 nescafe 2
Credem că NESCAFÉ 3 în 1 este unul dintre acele lucruri care îţi pot face ziua să fie mai frumoasă! Astfel, atunci când lumina dimineţii îţi invadează camera, iar tu încerci să-ţi aperi somnul ţinând ochii cât mai strânşi, dacă te vei gândi la aroma cafelei NESCAFÉ 3 în 1 în mod sigur vei găsi puterea să te ridici din pat. În timp ce-ţi vei savura cafeaua, vei simţi cum te încarci cu energie și vei şti că eşti pregătită să încaleci pe bicicletă şi să porneşti în aventura unei zile noi!
 nescafe 4
Mulţumim NESCAFÉ 3 în 1 că a ajutat Skirtbike Iaşi să realizeze un eveniment plin de culoare, eleganţă şi energie!