Premiile Skirt Bike Iasi

Concursul „Cea mai chic biciclista” a început din această duminică şi are nevoie acum de cât mai multe voturi de la noi ! E timpul ca toate participantele să işi mobilizeze cunoscuţii, prietenii şi admiratorii!

Între timp, premiile speciale au fost stabilite de un juriu format din reprezentanţi ai sponsorilor, membri ai clubului IaşiBike şi ai echipei SkirtBike Iaşi.

00046

Premiile speciale acordate:

  • Cea mai creativa ţinută de la Skirt Bike Iaşi

IlincaÎntrucât bicicleta care a fost aleasă ca fiind  cea mai decorată a câştigat şi anul trecut acest premiu, juriul a decis acordarea unui premiu special pentru

  • Cea mai originală bicicletă

    Diana
  • Si „Cea mai decorată bicicletă” merge la:

andreea

  • Cea mai chic fetiţă pe bicicletă

fetita_chic

  • Premiu special

biciclista_premiu_specialŞi fiindca în cadrul acestei editii cu toţii am fost încântaţi de mini-velo-parada Kalistenna, fetele care au defilat pe bicicleta în rochii turcoaz, purtând fiecare câte o litera din numele evenimentului, SKIRTBIKE, vor primi diploma pentru:

Cel mai chic grup S-K-I-R-T-B-I-K-E

paradaPremierea va avea loc Duminică, 27 iulie. Ne vom întâlni la ora 17.30 in Piata Unirii de unde vom pleca într-o scurtă plimbare prin oraş, la care sunt invitate toate participantele de la SkirtBike, dar şi fetele care nu au putut veni pe 6 iulie. Vom pleca la ora 18.00 pe Bd. Stefan cel Mare, Str. Palat, Podu Roş, Str.Sf.Lazar, Str. Palas, Palat, Str. A. Panu, Bd. Independentei, Piata M. Eminescu, Str. G. Muzicescu. La ora 19:00 vom fi la terasa CUIB, unde ne vom racori cu un pahar de suc „Ana are…” , iar câştigătoarele acestei editii vor intra în posesia premiilor.

Si pentru ca premiile de la concursul „Cea mai chic biciclista” înca îşi aşteaptă câştigatoarele, vă invităm până Vineri să votaţi la adresa: „Cea mai chic biciclista” de la SkirtBike Iasi 2014

Mulţumim sponsorilor 4Bike, Carturesti, Atelierul de Frumusete, Flormar, Kalistenna, Handmade Gifts, Aqua Carpatica, Cofetăria Marabou, Bikes2Go, CUIB, Motovelo, Mai Bine pentru premiile acordate, fotografilor care au facilitat desfăşurarea concursului, partenerillor Green Revolution, I’Velo, Student’O Bike pentru bicicletele puse la disozitie gratuit şi partenerilor media Ziarul de Iasi, TVR Iasi, Radio Hit si IasiFun pentru promovarea acestui eveniment îndrăgit de toate biciclistele din Iaşi.

Ne vedem duminică, 27 Iulie, vă aşteptăm !

Lasă un răspuns