SkirtBike Iasi 2014 – Premierea

Şi ediţia de anul acesta s-a încheiat cu o duminică plăcută, fiindcă ne-am adunat din nou pentru a sărbători fetele câştigătoare. Deşi am avut ceva emoţii din cauza vremii ploioase de peste zi, ce părea că vrea să ne zădărnicească planurile, soarele a aparut într-un târziu, aşa că, la ora stabilită, ne-am bucurat să ne revedem cu unele dintre fetele participante la SkirtBike care au răspuns apelului nostru, dar şi suprinzător de mulţi baieţi!

Aşadar, ne-am pus roţile în mişcare, pornind spre Bd. Stefan cel Mare în sunet de clopoţei de bicicletă, alaiul nostru atrăgând, şi de aceasta dată, privirile trecătorilor, de mai multe ori auzind comentarii amuzante, de genul “cred ca e o nuntă”.poza_palat În Podu Roş am trecut cu încredere prin sensul giratoriu, bucurându-ne de prioritate şi dupa un ocol prin Palas, am făcut o scurta şedinta foto printre hortensiile superbe de lângă Palatul Culturii. Am continuat plimbarea pe doua roti pe str. A.Panu, apoi pe Bd. Independentei, iar după Piata Mihai Eminescu am poposit la CUIB, unde ne aşteptau gazdele primitoare.poza_traseu_1

După ce am ocupat jumatate din terasa de la Cuib, şi ne-am răsfăţat cu sucuri din fructe de sezon, am început premierea, nu înainte de a mulţumi sponsorilor noştri: 4Bike, Cofetaria Marabou, Kalistenna, Atelierul de Frumusete, Carturesti, Flormar, Bikes2Go, Aqua Carpatica, Mai Bine, CUIB, Handmade gifts, Moto Velo, pentru sprijinul acordat în organizarea acestei editii, partenerilor Green Revolution, Student O Bike si I’Velo, partenerilor nostri media Ziarul de Iasi , Radio Iasi , IasiFun , RadioHit si TVR Iasi, care au asigurat promovarea evenimentului.

premii_pozaAm început cu fetele participante la mini-parada velo, cărora le-am înmânat câte o diplomă pentru “Cel mai chic grup SkirtBike Iasi”:

parada43La premiile speciale, ne-a făcut plăcere să oferim Dianei, care ne-a încantat şi anul acesta cu bicicleta sa ieşită parca dintr-un ‘fluturarium”, premiul “Cea mai originală bicicletă”: o frumoasă bicicletă de mini-roses făcută cu migala de florăria Verdi:

36Premiul “Cea mai creativa ţinută de la SkirtBike Iaşi”, acordat Ilincăi Grozavu care, din păcate, nu a ajuns la premiere, il vom pastra timp de o luna pentru a i-l înmâna, constând într-o rochie şi o bijuterie ce poartă semnătura Kalistenna.

(Editare ulterioara) O fotografie cu Ilinca, dupa ce a primit diploma si premiul: rochia si accesoriul, cu semnatura Kalistenna:

ilinka

De asemenea, celelate 3 premii speciale neacordate vor fi păstrate timp de o lună pentru a fi înmânate biciclistelor: Andreea si Cornelia nu au fost în Iaşi, iar “Cea mai chic fetiţă pe bicicleta” nu ne-a contactat (ea sau mama ei), sperăm să o facă în perioada următoare.

Cele mai aşteptate premii oferite câstigătoarelor concursului „Cea Mai Chic Biciclistă” au fost înmânate fetelor care au primit cele mai multe voturi:

Maria-Silvia Ionescu, Premiul III

_27

Eva Dima, Premiul II

_30

Roxana Martin, Premiul I

_32RoxanaMartin_1

Mulţumim acestor fete, favoritele celei de-a patra editii, pentru prezenţă şi participare, şi sperăm să fie alaturi de noi şi la viitoarele plimbări în ţinută cochetă!

Mulţumim tuturor fetelor care au fost prezente la SkirtBike, care ar fi meritat din plin câte un premiu pentru cochetăria, eleganţa şi entuziasmul cu care s-au pregătit şi şi-au decorat bicicletele pe 6 iulie.

La final ne-am despărţit cu promisiunea că vom mai ieşi împreună la pedalat pe străzile orasului şi nu oricum, ci in fustiţă, căci aşa ne sade cel mai bine.

Ne bucuram ca şi la Iasi conceptul SkirtBike are din ce in ce mai multe susţinătoare, şi că împreună putem arata doamnelor şi domnişoarelor care merg la serviciu, la cumpăraturi, la şcoala ori la plimbare pe bicicletă, ca se poate pedala şi în ţinută chic, şi sperăm că, încetul cu încetul, şi cei de la volan se vor obişnui cu prezenţa noastră în trafic şi vor învăţa să ne respecte şi să ne acorde prioritate, chiar şi atunci când nu avem, căci „LADIES FIRST” !

Echipa SkirtBike Iasi, Raluca si Iordana, vă mulţumeste tuturor şi aşteaptă cu nerabdare următoarea ediţie !

IMG_0556Credit foto:
Marius Calinciuc
Laurentiu Slatineanu