Premiere si concluzii, SkirtBike Iasi 2013!

După aproape 3 săptămâni de la evenimentul SkirtBike Iaşi, ne gândim şi acum cât de frumos am pedalat noi, biciclistele cochete, şi cât de mult ne bucurăm de această comunitate (încă mică) de fete care începe să prindă contur. Concluzia noastră în urma acestui frumos eveniment e cât se poate de clară: FETELE IŞI DORESC SĂ PEDALEZE!

Rămâne doar să mai gasim ocaziile în care ne putem planifica un tur al oraşului împreună, un popas la o terasa şi discuţii despre bicicletă la un suc… dar deja ne-am demonstrat că toate acestea sunt posibile! Aşa cum o zi frumoasă de duminică, 16 iunie, a adus din nou împreuna fetele la un mini-SkirtBike, o scurtă plimbare prin oraş. Am regăsit aici, aşa cum am sperat, şi fetele finaliste ale concursului „Cea mai chic biciclista”, cât şi fetele candidate la premiile speciale.

Am pornit din Copou, Rond Agronomie, un grup de aproximativ 20 de persoane şi ne-am deplasat apoi spre Restaurant StarGrill, într-o atmosferă la fel de veselă şi optimistă ca şi la SkirtBike, de data aceasta însoţite şi de baieţi. Mare ne-a fost bucuria ca la acest punct final să regăsim atât fotografii, sponsorii, cât şi alti prieteni de-ai nostri. Premierea s-a desfăşurat aşa cum ne-am aşteptat, cu zâmbete, flori, felicitări, schimburi de pareri, noi cunoştinţe…

Mulţumim Vasile, Cristian, Ionut, Marian, Bogdan, pentru fotografii!
Mulţumim sponsorilor nostri: Tulip, Bio Medical Estetic, Atelierul de Frumuseţe, Hârtiutze, pentru bucuria pe care ati adus-o fetelor prezente. Multumim Restaurant StarGrill pentru spatiul pus la dispozitie si atat de prietenos cu biciclistii, cat si pentru voucherele cadou oferite prin tragere la sorti.

Rezultatul acestei frumoase întâlniri îl putem vedea şi în fotografiile de mai jos!

DSC_6926DSC_6843

Laura (premiată cu „Cel mai animat coşuleţ de bicicletă”) şi Diana (premiată cu „Cea mai dichisită bicicletă”)

premiere_6_resized

Roxana (premiată cu „Cea mai originală ţinută SkirtBike Iaşi”)

premiere_8_resized

Narcisa: Premiul III la concursul „Cea mai chic biciclistă”

premiere_9_resized

Crista: Premiul II la concursul „Cea mai chic biciclistă”

premiere_91_resized

Iulia: Premiul I la concursul „Cea mai chic biciclistă”

premiere_99_resized