Astăzi, Plimbarea Anului pe bicicleta! Ce ne-au pregătit sponsorii?

V-aţi pregătit ţinuta pentru parada de astăzi ? Sperăm că şi voi sunteţi nerăbdatoare să biciclim din nou împreună, pentru că, să fim sincere, de câte ori are parte Iaşiul de o aşa paradă cu dichis?

Şi pentru ca evenimentul nostru îşi aduna simpatizanţi in fiecare an, petrecerea de la final de traseu se anunţă a fi pe măsură. Sponsorii au fost şi anul acesta alături de noi, cu propuneri si idei excelente, ceea ce ne face sa credem că facem bine ceea ce facem şi mai important, determinăm şi pe altii să se apuce de biciclit cu stil !

Evenimentul SkirtBike Iasi va fi urmat de doua concursuri şi promite premii pe cinste. Cu detaliile pentru acestea vom reveni pe parcurs.

Acest eveniment nu ar mai avea loc fără susţinerea financiara pe care ne-o oferă sponsorii (iar anul acesta ne bucuram şi de sponsori nationali), fără implicarea celor care sprijina echipa de organizare si fără promovarea pe care ne-o oferă partenerii noştri media.

Să incepem aşadar să le mulţumim, pentru că avem de ce !

Parteneri principali:
NESCAFÉ 3in1, BCR

Logo nescafe 3in1 negruBCR

 

 

 

 

SPONSORI:

4Bike, Magazinul de biciclete, pregăteşte o surpriză chiar în ziua evenimentului: o bicicletă cochetă, elegantă şi cu un look clasic.
Avem si o fotografie cu aceasta frumuseţe clasică, din plimbarea de care a avut parte din depozit pana la Palas. A pedalat ca gândul iar coşuletul abia aşteapta să-i fie încărcat cu floricele:

4Bike_site_bicla

 

PALAS ne va pune la dispozitie spaţiul unpalasde la finalul traseului vom organiza mini petrecerea si tombola cu premii
Palas ne-a pregatit si vouchere cadou de la magazinul Douglas.

 

Seventeen
Pe langa premii costand in cosmetice, Seventeen vor fi prezenti cu un beauty corner unde biciclistele doritoare vor putea incerca un make-up sau un nou model de unghii. Screen-Shot-2015-05-25-at-19.00.50dames_3

Dames, magazin online cu tinute de dama vine si in intampinarea dorintelor biciclistelor de a fi la moda si mai ales elegante.
Dames ofera 10 vouchere in valoare de 20 RON pentru tombola.

 

Flormar, sponsflormaror care a fost alaturi de noi inca de la prima editie SkirtBike ni se alatura si anul acesta cu premii constand in cosmetice.

 

SensoriaSensoria
Un cochet atelier Handmade, ne ofera pentru tombola 10 accesorii handmade.

 

 

Cuib, Mai bine & Redu:
Sau cei prietenosi cu biciclistii. Mai Bine ne-au sustinut inca de la prima editie SkirtBike Iasi. Incepand de anul trecut ni s-a alaturat si Cuib, iar de anul acesta si Redu, centrul de reciclare.

CuibMaiBine

Cafeneaua Acaju incurajeaza biAcaju_1ciclistele cochete din Iasi asa ca ne-a pregatit cu drag premii constand in vouchere pentru terasa de vara.

carturesti

 

Libraria Carturesti , sponsor inca de la prima editie SkirtBike Iasi, ne va oferi carti .

 

Si nu in ultimul rand, ba dimpotriva, la loc de cinste, sunt Sponsorii care ne ajuta sa nu ducem lipsa de nimic, iar atmosfera sa ne fie prietenoasa si cu dichis.

WedAlert WedAlert
Va avea grija de estetica bicicletelor noastre si va oferi cate un buchetel de flori pentru fiecare bicicleta!

 

 

AQUA CARPATICA: prezent la ultimele 3 editii SkirtBike, ca sponsor national. Un aliat de nadejde, mai ales că ziua de astăzi se anunţă o zi de călduroasă!

Aqua Carpatica

 

Cofetăria Marabou ne răsfaţă şMaraboui anul acesta cu bunătăţi la final de traseu: prăjituri şi fursecuri .

 

 

Parteneri / Parteneri Media:
Universitatea „Al. I. Cuza”
Radio Hit
Iasi Fun
Ziarul de Iasi
City Spin
parteneri media

Ne vedem astazi, la ora 15:00, la Universitate, la cea mai chic parada a anului din Iasi !

Comentarii

  1. mirela irimia spune:

    happy !!!!

Comentariile sunt închise.