Plimbările cu bicla încep cu NESCAFÉ 3in1

Pofta de viaţă începe de dimineaţă ! Cum ar arăta o dimineaţă aproape perfecta? Poate fi atunci când ne hotărâm să ne trezim un pic mai devreme, să ne invioram la o plimbare cu bicicleta sau să pregatim un mic dejun pentru cei dragi nouă. E poate cel mai important moment al zilei, care ne da motivaţia de a începe să lucrăm la planurile şi visurile noastre.

Ceşcuţa de cafea este aprecierea pe care ne-o oferim nouă înşine după startul unei dimineţi. Câţi dintre noi nu o savurăm picătură cu picătură, cu gândul la răsfaţ, relaxaţi, sau zăbovind un pic mai mult pentru a ne pune gandurile şi obiectivele în ordine pentru acea noua zi ?

O cană de cafea NESCAFÉ3in1 este partenerul perfect pentru o dimineaţă cu perspectivă şi pentru o zi în echilibru şi armonie .

Pentru NESCAFÉ3in1, doza de mișcare începe cu o plimbare cu bicicleta, în parc sau în oraş, sau, de ce nu, către locul de întâlnire cu prietenii la o  cafea.

Foto : SkirtBike Bucuresti

Cu bucurie vă anunţăm că NESCAFÉ3in1 este sponsorul principal al ediţiei a 5a SkirtBike Iasi şi pregateşte multe premii şi surprize pentru biciclistele chic din Iaşi ! Logo nescafe 3in1 negruNe vedem pe 7 iunie la SkirtBike Iaşi !