Şi… Premiile Speciale merg la …

Ne-am bucurat să primim de la participante ale celei de-a treia ediţii SkirtBike Iaşi răspunsuri şi comentarii pozitive, prin email, pe facebook, sau aici pe site! Comunitatea SkirtBike Iaşi nu ar putea prinde contur fără astfel de încurajări, multe bicicliste mărturisindu-ne că ne-au fost alături din plăcere şi pentru atmosfera de bucurie pe care am reuşit să o realizăm împreună, pentru care le mulţumim! Multe fete cochete ar fi meritat premii şi nouă ne-ar fi placut să le putem premia pe toate, însa atât pentru premiile speciale cât şi pentru concurs, a fost nevoie să facem o selecţie.

Juriul a avut astfel o sarcină dificilă: să aleagă din zeci de fete elegante, îmbrăcate cu stil, una mai cochetă decat alta. Şi în ce priveşte bicicletele am fost plăcut surprinşi să vedem şi biciclete proprii dar şi de închiriat ‘gătite’ pentru această sărbătoare, împodobite cu flori, panglici, baloane şi nu a fost uşor să alegem cea mai dichisită bicicletă. Până la urmă însă, membrii juriului au stabilit în unanimitate care este cea mai originală ţinută SkirtBike şi cea mai dichisită bicicletă, care s-a prezentat într-un stil unic, personalizat, pe lângă accesoriile de flori şi baloane.

Premiile speciale acordate la această ediţie sunt:

CEA MAI ORIGINALĂ ŢINUTĂ SKIRTBIKE IAŞI 

Pentru titlul „Cea mai originală ţinută SkirtBike” ne-a impresionat atât ţinuta, cât şi bicicleta pe care le puteţi vedea în fotografiile de mai jos. O rochie în care sunt combinate culorile alb şi ciclamen,  pe care scrie SkirtBike, asortată cu o coroniţa de flori, amândouă confecţionate manual de către participanta noastră ! Bicicleta a fost pe măsura acestei ţinute, în aceeaşi gamă  de culori şi cu un bucheţel de trandafir învelit în acelaşi material ca şi coşuletul de bicicletă. Suntem de părere ca originalitatea şi creativitatea s-au îmbinat armonios şi participanta noastră merită acest titlu cu prisosinţă!
rochiemov_EugenAnghel  roxana 1

 

 

 

 

 

CEA MAI TÂNĂRĂ BICICLISTĂ

Cea mai tânară biciclistă are 6 ani, şi a venit însoţită de mama ei la SkirtBike. Sperăm astfel să ofere un model şi altor mame care, văzându-le, îşi vor încuraja fiicele să pedaleze şi de ce nu, chiar în ţinută cochetă !

premiiu_6ani

CEA MAI DICHISITĂ BICICLETĂ

Cea mai dichistă bicicletă, gătită şi pregatită pentru plimbare, ne-a atras atenţia din prima uitându-ne peste fotografii,  pentru că, pe langa coşuletul din faţă, împodobit cu flori, avea peste tot cartonaşe cu mesaje personalizate : „I love SkirtBike!”, „Îmi place să biciclesc!”, „Go Green!” şi de altfel tot cadrul era ‘ambalat’ în hârtie decorată cu biciclete. Nici coşuleţul din spate, de răchită, prins de portbagaj, nu a fost uitat, era împodobit cu flori şi cu acelaşi mesaj încurajator pentru SkirtBike, fapt care ne-a încantat şi, fără ezitare, ne-am gandit că este exact premiul care i se potriveşte!

irina 1   irina_spate

CEA MAI TÂNĂRĂ PARTICIPANTĂmiruna la skirtbike mica

Cea mai tânără participantă, prea mică pentru a pedala singură, a însoţit cuminte de pe scăunelul plasat în spatele bicicletei alaiul de fete vesele, ţinând cu straşnicie un balon rosu în mână, care din pacate s-a spart fără motiv dupa scurt timp. După zâmbetele surprinse de fotografi, putem spune că i-a placut şi că s-a simţit bine la prima sa ediţie SkirtBike şi o asteptăm să vină şi cu mama la ediţiile viitoare.

 

CEL MAI ANIMAT COŞULEŢ DE BICICLETĂ

În premieră la SkirtBike Iaşi, ne-am bucurat de prezenţa unui căţeluş simpatic, domnul Tic, purtat în coşuleţ, şi care ne-a uimit pe toţi cât de cuminte a stat pe tot parcursul traseului şi pe deasupra cât de fotogenic s-a dovedit! După cum ne povesteşte şi stăpâna lui, o biciclistă cochetă (cum altfel?) în albumul personal cu poze: „Poate Tic, poate macii din imprimeu, poate fusta mea roşie, pana din păr, copiii care ne-au zâmbit, poate oamenii frumoşi pe care i-am întâlnit. Nu pot spune ce mi-a plăcut cel mai mult azi :)”. Se pare că domnului Tic i-a placut plimbarea, dovadă fotografiile cu el care mai de care mai ochioase şi mai amuzante, şi speram să accepte de la noi premiul pentru „Cel mai ‘animat’ coşuleţ”. Îi aşteptam cu drag şi la fel de veseli şi la următoarea ediţie !

catel  catel 1

 

Rugăm toate participantele cărora dorim să le oferim aceste premii să ne contacteze (sectiunea CONTACT de pe pagina skirtbike.iasibike.ro), pentru a ne cunoaşte !

Nu uitaţi că vă aşteptăm duminică, 16 iunie, începând cu ora 16:45 la Rond Agronomie, pentru o plimbare pe bicicletă  în compania noilor prietene ale comunităţii SkirtBike Iaşi, după care vom merge la o terasă unde va avea loc acordarea premiilor speciale şi premierea fetelor câştigătoare la concursul online „Cea mai chic biciclistă„.

Comentarii

  1. Laura spune:

    Iui, mulţumiiim! :)

Comentariile sunt închise.