SkirtBike Iaşi, la a treia ediţie !

Invităm doamnele şi domnişoarele să sărbătorim împreună, şi în acest an, feminitatea pe bicicletă, la a treia ediţie SkirtBike Iaşi !

Noi am început deja să lucrăm la acest eveniment pentru Iaşi, care, la nivel naţional, a devenit  o amplă mişcare urbană. SkirtBike se va desfăşura simultan în 11 oraşe din Romania în aceeaşi zi: Duminică, 2 iunie 2013 !

Evenimentul se doreşte a fi o plimbare lejeră, pe două roţi, adresată femeilor de toate vârstele, optimiste, încrezatoare, şi care doresc să promoveze bicicleta ca un mod de viaţă modern şi sănătos, dar şi ca un accesoriu al feminităţii şi eleganţei.

Aşadar, fetelor, pregătiţi-vă ţinuta chic şi împodobiţi-vă bicicleta cu accesorii cochete! O rochiţă înflorată, o panglică colorată, un coşulet de bicicletă pentru a putea susţine un bucheţel de flori, demonstrând astfel că putem fi elegante, cochete, dar şi sportive în acelaşi timp!

În Iaşi, SkirtBike va fi organizat de IaşiBike, având ca partener Green Revolution. Lista de sponsori şi premiile ce vor fi oferite biciclistelor cochete vor fi anunţate în viitoarele postări. Vom reveni cu detalii privind participarea la acest eveniment atât aici cât şi pe  facebook.com/SkirtBikeIasi


skirtbike_flyer_2