SkirtBike 2012 Iași – Fii feminină și pe bicicletă


Către doamnele, domnișoarele și copilele din dulcele târg al Ieșilor:

Vine iarăși acea unică zi din an când ne întâlnim pentru a arăta tuturor că fetele pot fi cochete și pe bicicletă! Să lăsam pentru o zi ținutele sport „de biciclit” și să încântăm privirile celor din jur printr-o ținută elegantă sau veselă, clasică sau nonconformistă … dar oricum, feminină!

Toți cei care ne vor vedea vor înțelege astfel că bicicleta nu este destinată doar băieților temerari și plimbărilor prin păduri, ci poate fi și un mijloc de transport sau de relaxare util, modern, sănătos și … frumos. Haideți așadar să susținem ceea ce ne place: mersul pe bicicletă, fie că e un mod de deplasare lejer, fie că e plimbare, libertate, o gură de aer sau pur și simplu un sport plăcut. Și haideți să-l susținem cum putem mai frumos – în stil domnișoresc.

Cea de-a doua ediție a SkirtBike va avea loc pe 26 mai, iar punctul de întâlnire a fetelor va fi la Palat, de unde vom pleca la ora 12.00 spre Podu Roș, Bd. Socola, Bd. Tudor Vladimirescu, Str. Elena Doamnă, Bd. Independenței, Piața Mihai Eminescu, apoi grupul va trece prin fata magazinului Coriolan, sponsorul principal al evenimentului, iar punctul terminus va fi în Piața Unirii, la cafeneaua cu acelasi nume (Cafeneaua Piața Unirii), unde va avea loc tragerea la sorți pentru tombola cu premii, iar fetele vor primi răcoritoare și fursecuri.

Doritoarele vor completa formularul de inscriere iar suplimentar pot selecta opțiunea de a-și rezerva astfel o bicicletă ce-i va fi închiriată pe timpul desfășurării SkirtBike.

Vă așteptăm negreșit pe 26 mai!

Concursul online „Cea mai chic biciclistă”

Dintre fotografiile acestui eveniment vom face o selecție de 10 fotografii, care vor putea fi votate pe acest site în perioada 30 mai – 6 iunie 2012. Premierea va avea loc pe data de 9 iunie, la Cafeneaua Piața Unirii, la ora 18:00.

Premiile pentru concursul de fotografii online oferite sunt:

 • voucher încălțăminte oferit de Nemessis și cosmetice Flormar pentru locul III
 • pachet salon cosmetică Irina Schrotter în valoare de 200 lei (servicii la alegerea câștigătoarei) pentru locul II
 • bijuterii oferite de Coriolan pentru locul I

Cele trei câștigătoare la concursul „Cea mai chic biciclistă” vor primi articole de îmbrăcăminte oferite de firma Eurotex (sponsor: Sandru Office Building)

Vă așteptăm cu mare drag și vă urăm mult succes la tombola, dar și la concursul online. Să aveți noroc de soare și un fotograf bun!

Tombola

Premiile pentru tombolă constau în:

 • bijuterii hand made oferite de Asociația Mai Bine
 • cosmetice oferite de Flormar
 • 3 revizii bicicletă gratuite + acesorii bicicletă (clopoței frumos colorați și bidoane pentru apă) oferite de TeoBikes
 • fustiță oferită de Jolie
 • revizii bicicletă gratuite oferite de X-cycle
 • voucher încălțăminte oferit de Nemessis
 • premii surpriză oferite de libraria Cărturești Iași
 • ultimul dar și cel mai valoros premiu: o brațară superbă oferită de Coriolan

Bike route 1593188 – powered by Bikemap 

Comentarii

 1. roxtaz spune:

  Ar fi amuzant să primiți și bărbați în fustițe …

Comentariile sunt închise.