SkirtBike 2011 – Fii feminina pe bicicleta!

In Iasi rareori se aduna atata frumusete la un loc, fara sa fie o prezentare de moda ori altceva tipic feminin. Iata ca deviza sub care s-a desfasurat promovarea SkirtBike, „Plimbare pe bicicleta in fustita”, a reusit sa convinga o multime de fete care au tinut sa fie prezente la acest eveniment, incantand privirile trecatorilor si ale prietenilor veniti sa le admire si sa le sustina.

Baietii care au ajutat la promovarea si pregatirile pentru aceasta actiune au fost bucurosi sa piarda pariul cu organizatoarele in privinta numarului de participante. Au venit de trei ori mai multe decat se asteptau ei, si nu oricum: elegante, cochete, asa cum ii sta bine oricarei femei. E drept ca nici noi nu ne asteptam ca baietii „fotografi” sa depaseasca aproape numarul de fete!

Am pornit de la UMF in jurul orei 18.30 si pe tot parcursul ne-am deplasat intr-un ritm destul de lent, pentru a da posibilitatea concitadinilor sa perceapa mesajul nostru. Din sensul giratoriu de la Piata Mihai Eminescu ne-am indreptat spre Palatul Culturii, masina Politiei tinand la distanta soferii in intersectia de la Liceul National pentru ca fetele sa poata traversa in siguranta. La Palat, singurul loc in care baietii au stat deoparte, ne-am impartit clar in doua tabere: fetele de partea lui Stefan cel Mare, iar ‘fotografii’ cu fata spre noi, nu mai conteneau sa imortalizeze bicicletele favorite. Dupa terminasrea scurtei sedinte foto ne-am indreptat spre Hotel Europa, apoi spre UMF, dupa care am facut stanga pentru a ajunge in Piata Unirii la cafeneaua cu acelasi nume, unde a avut loc tombola cu premii. Pentru multe fete a fost o surpiza ca finalul acestei plimbari este pe terasa cafenelei si cu greu s-au lasat convinse sa lase bicicletele la intrare si sa guste fursecurile si apa minerala oferite de sponsorii nostri.

Norocoasele au plecat acasa fie cu produse cosmetice, fie cu accesorii pentru biciclete, dar castigatoare am fost toate, caci a fost un eveniment deosebit, dovada fiind faptul ca fetele sunt nerabdatoare sa organizam o noua editie. Si nu vor sa astepte pana la toamna!

Afis SkirtBike: