Povestea afişului nostru

Totul a pornit de la caricaturile lui Liz, prietena noastră şi partenera de pedalat Liz Ghimpişor, cum obişnuia să se prezinte, nume care i se potriveşte foarte bine. Ne-a uimit pe toti cu talentul ei şi capacitatea de a surprinde trăsăturile celor prinşi in obiectiv. Si uite aşa, mergând să-i văd albumul cu caricaturi, am descoperit o bicicletă nostimă, frumos colorată, a cărei imagine mi-a rămas prin vreun sertărăş al memoriei.
biclaquilling 05
Când am început pregătirile pentru SkirtBike, am rugat-o să ne facă un afiş, ştiind că desenează frumos, iar ea a acceptat cu plăcere. Prinse fiind însă cu organizarea acestui eveniment, care nu este chiar o joacă, şi cum timpul liber este cam greu de găsit în ziua de azi, ne-am trezit cu o lună înainte de SkirtBike că nu avem încă afiş. Mi-am amintit atunci de bicicleta lui Liz din albumul de pe Picasa şi am întrebat dacă poate folosi acea bicicletă, evident însoţită de o fată în fustiţă. Apoi totul a mers foarte repede, şi fata şi bicicleta au prins contur, Liz îmbinând cu măiestrie panglicile din hârtie în culori vesele, folosite în quilling.
sb

Sergiu a fost cel care a venit apoi şi a completat cu amprenta personală încadrarea imaginii, textul şi notele de finisaj la fel de cochete. Rezultatul se poate vedea mai jos, pentru care le mulţumim din suflet amandurora !

SB-AFIS-Iordana mic

Ne-am dorit ca afişul ediţiei pe care o pregătim să ne apropie cu un colorit feminin şi îndrazneţ, de imaginea biciclistei chic, ieşită din tipare şi pedaland cu eleganţă! Ne bucurăm să avem acum şi expresia vizuală a feminităţii pe bicicletă ce cheamă la întâlnire toate biciclistele cochete din Iaşi !

Lasă un răspuns