Paradă cu stil pe bicicletă!

a 3-a ediţie SkirtBike Iaşi

Peste 130 de bicicliste au umplut în această duminică Parcul UMF pentru a participa la promenada pe două roţi, la a treia ediţie SkirtBike Iaşi! Pe o vreme nesperat de bună, fetele s-au adunat cu un entuziasm pe măsură şi un dress code îndeplinit ! Oriunde îndreptai privirea, vedeai bicicliste frumoase şi dichisite, compunând un adevărat tablou de culori pastelate: fuste cu buline, funde de coşuleţ sau ca accesorii de păr, bentiţe înflorate şi panglici rozii. Şi bineinţeles, cu bicicletele alături, care nici ele nu au fost lăsate mai prejos,  împodobite cu flori, panglici şi baloane.

DSC_4130_resizeDSC_4005_resize
(c) Vasile Dorin

În jurul statuii din piaţa UMF, mai mulţi fotografi s-au adunat să surprindă în obiectiv eleganţa şi feminitatea. Şi de ce imagini au avut parte, cât mai variate şi unice! O domnişoară cu un căţeluş  în coşuleţ, o fustă de culoarea liliacului pe care scria SkirtBike, rochiţe de vară vaporoase, bucheţele care de care mai vesele din toate florile începutului de vară.

rochiecorai_EugenAnghel_Smallrochiemov_EugenAnghel
(c) Eugen Anghel

Startul s-a dat pe Bd. Independenţei,  iar de acolo defilarea a continuat spre zona Tudor, Bd. Socola, întoarcerea spre Palat având loc prin Podu Roş. Băieţii ne-au însoţit şi ei formând un grup în spatele coloanei, doritori să vadă cum se descurcă pe bicicletă atâtea fete în ţinută cochetă şi în plus şi pe tocuri. Pe stradă vedeai peste tot trecători luaţi prin surprindere de grupul nostru entuziast, iar pe şosea şoferii de data aceasta ne zâmbeau şi aşteptau cuminţi să treacă coloana de fete.

traseu_laurentiuslatineanu
(c) Laurentiu Slatineanu

La final, la Teatrul National, ne-am regrupat, cu bujori în obraji, ne-am hidratat şi am ronţăit fursecuri şi fructe. Tot aici a avut loc tragerea la sorţi, fetele câştigătoare fiind răsplătite cu cărţi, cosmetice, articole pentru bicicletă, vouchere la restaurant. A fost o atmosferă caldă, de prietenie, în care am continuat să facem fotografii, sa stăm pe o bancă la taifas, să împărtăşim impresii şi să ne întrebam deja pe când următoarea ediţie.

teatru_EugenAnghel_small
(c) Eugen Anghel
teatru_TeoBikes
(c) Teo Bikes

A fost o promenadă a veseliei, a zâmbetelor şi culorilor. Felicitări tuturor participantelor, bravo fetelor, aţi fost senzaţionale ! Am demonstrat înca o dată Iaşului ca şi noi fetele putem sa înfruntăm străzile deluroase (ce-i drept cam în lucru) şi traficul aglomerat, păstrându-ne însă zâmbetul şi eleganţa!

Mulţumim poliţiei că a fost cu noi, dirijând traficul şi aşteptând coloana să treacă în întregime. Mulţumiri fotografilor care ne-au încântat cu instantanee care de care mai impresionante . Mulţumim sponsorilor, partenerilor şi tuturor celor care ne-au ajutat la organizarea acestui frumos eveniment.

Aceasta a fost povestea SkirtBike Iaşi 2013, un eveniment demn de ţinut minte pentru toate biciclistele noastre cochete! Vom reveni cu detalii privind concursul online “Cea mai chic biciclista”.

Fotografiile prezente aici au fost realizate de: Eugen Anghel, Vasile Dorin, Laurenţiu Slatineanu, Teo Bikes. Mulţumim!