Concurs „Cea mai chic biciclistă” – SkirtBike Iași 2012

Iată că a venit momentul ca voi să votați până pe 6 iunie 2012 pe „Cea mai chic biciclistă” care a participat la SkirtBike Iași anul acesta. Premierea va avea loc pe data de 9 iunie, la Cafeneaua Piața Unirii, la ora 18:00.

Premiile pentru concursul de fotografii online oferite sunt:

 • voucher încălțăminte oferit de Nemessis și cosmetice Flormar pentru locul III
 • pachet salon cosmetică Irina Schrotter în valoare de 200 lei (servicii la alegerea câștigătoarei) pentru locul II
 • bijuterii oferite de Coriolan pentru locul I

Cele trei câștigătoare la concursul “Cea mai chic biciclistă” vor primi articole de îmbrăcăminte oferite de firma Eurotex (sponsor: Sandru Office Building)

Vă așteptăm cu mare drag și vă urăm mult succes la concursul online.

Mai jos sunt publicate fotografiile celor mai chic concurente. Acordați nota dvs. până la 10 fiecărei fotografii în parte.

Succes!

Comentarii

 1. Shaka spune:

  maestre … frumos ar fi si sa postezi cine ti-a facut pozele astea… asa cred mai ales ca pozele au fost gratis facute .

  1. roxtaz spune:

   Ai dreptate … din păcate nu cunosc … am primit doar fotografiile, nu și informații despre fotografi …

 2. laur spune:

  Poate nu ar fi rau sa se spuna si instructiunile de folosire, adica cum anume se „acorda” notele..

  1. roxtaz spune:

   După cum scrie negru pe alb mai sus: „Acordați nota dvs. până la 10 fiecărei fotografii în parte.” … pentru „cea mai chic biciclistă”. (Am încheiat citatul)

 3. raz spune:

  prost sistem de votare, iar unele poze nici nu au ce cauta aici. acum imi pare rau ca nu mi-am batut capul cateva ore si sa fac o selectie a pozelor facute de mine, dar m-am gandit ca o sa iasa bine si fara sa ma bag in seama. m-am inselat.

  1. roxtaz spune:

   Dacă te consolează cu ceva, nici fotografiile mele nu s-au calificat (nu au fost selecționate de juriu). 
   Sistemul de vot este dublu: poți alege să ratifici o fotografie sau nu iar dacă o ratifici va primi o notă între 1 și 10.
   Rezultatul este instantaneu iar departajarea este facilă: la un număr egal de voturi se ia în considerare numărul de persoane (cu IP-uri unice) care au votat/ratificat fiecare fotografie în parte.
   Să nu-ți pară rău de timpul pierdut … întotdeauna e loc de învățat, chiar și pentru noi, ținând cont că urmează a treia ediție SkirtBike. Vom ști cum  și ce să îmbunătățim.
   Plus că fetele sunt cele care vor câștiga ceva, nu și fotografii …
   Have fun!

   1. raz spune:

     Nu asta era ideea, pb nu m-am facut inteles. Nu asteptam nici un fel de castig, cum ai zis in incheiere, ca nu fotografii castiga, ci fetele. Din cele 11 poze alese de juriu 5 sunt facute de mine, doar ca fetele din acele poze sunt mai bine puse in valoare in altele, si nu neaparat ale mele. Am vazut poze de la alti participanti in care unele fete au iesit mai bine, si de aici trag concluzia ca juriul a cam neglijat o parte din poze. Cat despre sistemul de votare mi se pare aiurea sa poti da calificative tuturor pozelor. Din cei ce voteaza f putini vor fi obiectivi si sa dea o nota corecta fiecarei poze. O sa fie ceva de genul „Sa moara capra vecinului” Adica vor da doar note minime pozelor care nu reprezinta un interes pentru persoana care voteaza, cu scopul de a le trage in jos… Sper ca acum m-am facut inteles :)

 4. laur spune:

  Nu stiu ce setari sint, insa colegii mei nu pot vota (decit doar acele poze care nu au fost votate de loc de mine). Cred ca in loc sa se retina IP-ul fiecarui calculator, se retine serverul (scuze daca nu am explicat foarte tehnic, sint bita la retele).

  1. Marian Birladeanu spune:

   Dacă sunteți conectați prin același router (dispozitiv de distribuit internetul) este ceva normal … IP-ul este adresa unica prin care poti fi identificata global pe internet. Fiind conectați din aceeasi retea (locala) primiti cu totii (si prietenii tai) un IP-unic si nu veti putea vota decat o data … oricum explicatia coecta este prea tehnica … ideea este ca ei trebuie sa fie conectati la internet altfel decat prin reteaua ta …

 5. o biciclista spune:

  ar fi fost dragut sa fie un concurs pe bune… 

Comentariile sunt închise.